Min Historia

Jag är född i en annan stad men uppvuxen i Malmö med mina föräldrar och släktingar. Vi trivdes i Malmö direkt så vi valde att stanna här med släkten vilket jag är glad för idag då Malmö har gjort mig till den jag är idag. Jag personligen har alltid trivts här och kommer aldrig att flytta härifrån, de blåa molnen och den långa strandpromenaden samt Malmös sköna befolkning vad mer kan man begära. Under hela min uppväxt har jag aldrig har jag aldrig varit en så kallad ’’bad boy’’ jag spenderade mest tid hemma eller nere på fritidsgården. Jag hade många vänner som höll på med kriminalitet men jag höll mig alltid utanför då jag tyckte att det inte var min grej.

Men i högstadiet började jag dras mer mot det kriminella livet och pengar. Jag började skolka från skolan mer och mer och var nära på att till och med hoppa av skolan. Jag kände att så här går det inte, det gick till och med så långt att jag var tvungen att flytta ifrån Malmö. Vilket också hjälpte då jag fick rensa tankarna och tack vare min kusin kom jag in i bra kretsar. Efter några månader valde jag att återvända till Malmö för att slutföra mina studier på högstadiet.

Under tiden jag var borta från Malmö växte mitt självförtroende och jag kände att jag hade styrkan att säga nej till den kriminella världen. Efter ett par månader började jag också att jobba hos en bekant vilket har gett mig bra referenser och att jag även fick veta hur det känns att förtjäna en ärlig slant. Detta gjorde att jag kände att det kriminella livet inte var något för mig och jag fixade ett jobb där min pappa jobbar. Efter ett tag så började jag fundera på att börja plugga igen för att jag aldrig gick på gymnasiet och jag sökte in till Furuboda Folkhögskola och kom in. Jag känner nu att mitt liv är påväg mot rätt håll, en annan viktig del i mitt liv har också varit träningen som har gjort att jag har slutat hänga ute och i gymmet istället.