“Att dansa leder ingenstans”

Jag har dansat i över 5 år nu, jag träffade min vän Kim sommaren 2009, det var samma år som Michael Jackson hade dött. MJ var överallt, i både bra och dåliga sammanhang. Jag och Kim valde att göra det bästa utav det: sticka ut på stan och dansa med en liten högtalare, hur fel kan det gå liksom? Enda problemet var att vi visste inte vafan vi gjorde, men det som fick oss att stå överallt på stan och underhålla folk var glädjen vi kände och gav folk när vi stod och totalt tramsa oss, kort därefter gick Gustaf med i vår grupp.

Det var då vi insåg vår potential om vi verkligen tränade och det gjorde vi, och vi har haft motgångar, haters, hård kritik, personliga problem, men än idag står vi starka efter snart 4 år tillsammans har vi gjort saker vi aldrig trodde en grupp från gatan skulle kunna uppnå, vi har varit med på TV, dansat på Malmöfestivalens scener, varit modeller, och träffat människor som inspirerat oss och som kommer följa med oss resten av livet.

Till alla dem som sa till oss “att dansa leder ingenstans”, ni hade fel. Till er som vill göra det ni älskar, låt inget stoppa er, för vi tänker inte låta något stoppa oss.

//Robin Földvary Från MOONWALKERS CREW SWE