Varför är det svårt att bete sig normalt?

När jag var 1 år gammal komm jag till Malmö, eller rättare sagt Hermodsdal. Ett område som genom tiden slitis, försämrats och blivit till ett av malmös kriminella områden. Men är det vägarna, husen eller träden det är fel på? vad kan det bero på? Är det kaninerna som skuttar, regndropparna som faller som gör området till vad det är idag. Ett område där man är rädd för att själv gå till skolan, ett område där man inte vågar gå ut så fort solen gått och lagt sig. Ett område där man måste ha KNIV med sig när man ska gå ner till källarna och tvätta kläder för att man är rädd att något ont skall hända en.

-Nej, det är inte vägarnas eller trädens fel, det är inte husets eller regndropparnas fel till att detta före detta vackra område har blivit ett område där det knarkas och tas droger runt varenda hörn, polisen i området kommer in då och då och spöar vettet av det flesta ungdomar det kan få tag på. De maltreteras och tvingas bevittna hur deras kompisar utan någon som helst andlening bli jagade av polishunden.

Varför tar ingen tag i detta? Bryr sig ingen längre om Hermodsdal. Är det verkligen så att området har lämnats åt sig själv. Jag blir ledsen och arg när politikerna inte tar tag i saken.
Hårdare straff är det enda som kan lösa situationen.

Snälla hjälp oss.