Våga komma till Rosengård

När vi kom till Sverige så var riktigt glad eftersom här så är det tryggt land eftersom vi trodde att ett land utan krig är tryggt, men nu vet jag att ett land utan krig behöver inte vara trygg, det handlar inte om krig eller om det finns någon som dödar folk, utan det handlar om man är bekväm med sitt liv och att man behandlas på ett bra sätt och inte känna sig som en främling…..

I Malmö och speciellt i Rosengård så känner jag mig riktigt trygg! Det går dåliga rykte att det är massor med brottslingar som går och dödar folk och att alla är rädd att komma till Rosengård. Så farligt är det inte. Jag menar om ni vill komma till Rosengård så kommer ingen att äta er eller skada er, ni behöver inte vara rädd efter något, tro mig kommer ni till Rosengård så kommer ni känna skillnaden, eftersom det som står i massmedier stämmer ju inte,de har bara skrivet det negativa bilden om Rosengård, men de har glömt det positiva!

Jag älskar Rosengård och kommer alltid att göra det eftersom det är den enda ställe som jag ser hur folk bryr sig om varann!