Utan Malmö hade jag inte varit mig själv

Om jag inte bott i Malmö så hade jag inte varit den jag är. Jag hade inte haft de upplevelser jag haft, de vänner jag har och lyckan jag upplever. Som 18-åring har jag inte varit med om särskilt mycket än men jag är ändå väldigt nöjd med mitt liv.

Jag har i 16 år bott en bit utanför Malmö men jag har ändå räknat Malmö som mitt hem, jag har nu flyttat hemifrån och bor i stan och jag mår väldigt bra. Hade jag inte träffat de människor jag gjorde så hade jag aldrig blivit den jag är. Ändå sedan min första barndomsvän till de jag träffat på gymnasiet, de är alla en viktig del av mitt liv och jag kan inte ens föreställa mig hur mitt liv varit annorlunda utan dem. Upplevelserna jag varit med om, Roskildefestivalen med familjen, konserter på KB, semestrar bara att umgås med mina vänner, allt har haft en stor inverkan på mitt liv och hur bra jag mår.

Mina drömmar och mina mål, de har alla hjälpt mig bilda dessa och om jag i framtiden lyckas med vad jag vill göra så kommer jag ha mina bekanta från Malmö att tacka. Alla omkring har alltid varit hjälpsamma och förbättrat min värld och för det är jag mycket tacksam.

Om jag någonsin blir en lyckad musiker och uppnår min dröm, då ska jag representera Malmö med stolthet.