Tre enkla ord!

I love you!

Tre enkla ord. Jag ville säga detta till en kille som jag gillar. Han är snygg men hans utseende spelar inte någon roll. Han är omtänksamt, snäll, trevligt, mina ord räcker inte för att beskriva honom. Han har gått genom svåra saker. Saker som han tror folk avskyr. Men jag tycker inte det. Om jag bara träffade honom lite tidigare då hade jag fått honom känna sig lite mer säkert och gladare. Men hade jag vågat? För att som det är nu så är det lite försent för mig.

Min berättelse började första veckan efter vi har börjat gymnasiet då jag skulle hälsa på min kompis. Jag går naturlinjen och hon går samhälle fast på en annan skola och hon går 2an. En dag bestämde vi att jag skulle dra till hennes nya skola och se hur det är där och så. Så jag gjorde det. Samma dag så började en ny kille på hennes klass. Hon tyckte att han var snygg och jag tyckte samma sak. Eftersom det var Malmöfestavalen så tyckte hon att hon måste dra dit med den nya killen. Så hon bjud ut honom och hon glömde totalt att vi två hade planer som var se PandaTheSnyggaPanda. Men hon drog med hennes klass istället och jag tyckte att det var helt fine.

Så jag fick se på PandaTheSnyggaPanda ensam. Sen drog jag till en fest som var i närheten. Hon var där med den nya killen. När jag var väl där så var hon redan packad och kan inte stå rak. Hon mådde inte bra så jag fick ta hem henne men han snygga killen ville inte att jag drog ensam med en aspackad tjej helt ensam så han följde med. Han var också packad men jag ville inte direkt säga nej till honom.

Jag lämnade min tjej kompis hem till henne och sen ville jag också ta hem killen för att han sa att han inte mådde bra heller. Så jag föreslog att han får sova hemma hos mig. Han bodde utanför Malmö och jag tyckte att han borde inte dra ensam hem när han är full.

Så vi drog hem till mig. Han fick sova på min säng, – nej vi hade inte sex. Men han och jag kunde inte direkt sova. Så vi bara log där och pratade. Han heter Anton, 18, gillar animerade filmer, han dansar på hans fritid och går på teater lektioner. Han vill i framtiden påverka folk. Efter att vi hade pratat eller det var mest för att jag var sömnigt så somnade jag.

När jag vaknade så var han borta. Jag trodde att han drog lite tidigare. Sen drog man till köket för att göra frukost. Så var han där och lagade frukost till oss två. Sen kollade vi ”Trassel”, ”Dumma mej”, ”Haul and the Moving Castle” sen High School Musical (mest för att bevisa att jag kan lyriken till alla sånger där). Sen drog han hem vid 3 tiden på eftermiddagen.

Veckorna gick och vi typ chattade via Facebook, Skypade och träffades och så. Men min tjejkompis började gilla gilla honom så jag sa inget om mina känslor. För att jag började också gilla honom. Men jag satt och sa till min tjej kompis att de passade riktigt bra ihop och så. Även djupt inne så visste jag att jag sårar mig själv och det gjorde mig mer oroligt.

Sen kom den veckan då han skulle ha fest hemma hos honom. Hela hans klass var bjuden, jag och några av hans gamla vänner. Så klart så drack folk. Och min kompis var väldigt på honom. Jag drack väldigt mycket när de två väl började strula. Och sen när jag kände att rummet snurrade och jag kunde inte rakt så la jag mig på en säng. Nästa dag så fick jag reda på att de inte bara hade sex utan de var tillsammans och det krossade mitt hjärta. För att jag gillade honom. Efter jag fick reda på det så hittade jag på en historia att min mamma var sur på mig att jag festade och att hon ville att jag ska hem direkt.

Så jag gjorde det jag tog första tåget hem med en hangover.

Efter den dagen så ”ändrande” jag mig själv. Jag klippte mitt hår. Slängde alla mina gamla kläder och gick till Emporia och shoppade loss. Sen blev det måndag. Min kompis ville som vanligt att jag skulle dra till hennes skola. Men jag ville inte det. Hon ville veta en anledning men jag sa att jag hade planer.

En vecka hade gått och jag har inte varken pratat chattat eller tagit kontakt med min tjej kompis. Hon har försökt ringa men jag säger hela tiden att jag var upptagen.

Sen en dag när man var på väg till matsalen stod han där Anton och pratade med några killar från min klass. Tjejerna som jag gick med var så klart tvungen att gå fram och hälsa. Sen han typ sneglade på mig. Och tog fram handen och sa: -”Hej Anton”. Och jag bara: -”Haha du känner mig Anton. Känner du inte igen mig?”. Han var sjukt förvånad över min nya klädstil och håret och allt.

Efter det så ville undrade han om jag vill träffas efter skolan och så. Och så klart så kunde jag inte säga nej. För att vi hade inga läxor, det var inte torsdag eller måndag då man ska gå till hiphop. Och han vet att mina föräldrar jobbar just idag. Och han vet hur mycket jag hatar att vara ensam hemma då. För att jag tror att det spökar hemma hos mig.

Efter det så gick han tillbaka till hans skola. Sen under dagen så gick man runt med en orolig känsla.

Vi träffades i Donken den vid Gustav. Jag var sjukt hungrig men jag hade inte pengar men han bjöd mig. Först var det en sånt pinsam tystnad sen undrade han varför jag klippte mig och ändrade stil och så! Sen förklarade jag att jag ville byta stil. Nu när man ändå går har börjat gymnasiet och så tyckte jag att det är dags för mig att byta stil. Han tyckte att jag såg riktigt snygg ut.

Vi satt där som innan och pratade om allt. Som det var innan vi bara satt och chillade.

Och precis innan jag var tvungen att dra så frågade han mig. Varför ljög du om att du var tvungen att dra hem den dagen? Först fattade jag inte vad han snackade om. Sen fattade jag den dagen jag fick reda på att han hade sex med min tjejkompis och mitt hjärta gick sönder i tusen bitar. Då kom all mina förträngda känslor för honom i form av tårar. Han visste hela tiden att mina föräldrar vet att jag festar och dem blir inte sura för att dem vet att jag blir inte så pass packad att jag gör dumma saker. Och att jag ligger före i mina studier och jag är nästan aldrig upptagen. Den dagen på Donken var nog den sista dagen (hittills) jag kommer se honom. Jag sa att jag älskar honom med hela mitt hjärta och om han vill att hans förhållande med min kompis ska hålla och om han vill inte såra mig så är det bäst för alla att han inte träffar mig mer. Sen efter det sprang jag bara iväg därifrån.

Jag älskar honom fortfarande. Med hela mitt hjärta. Men jag tror nog inte att han aldrig kommer känna detsamma för mig eller jag vet inte egentligen. Och jag kommer aldrig få veta för att jag chansade inte. Så nu kommer jag nog att hålla mitt avstånd från Anton och min kompis.

Jag ville skriva detta berättelse för att jag vill att folk tar chanser. Det spelar ingen roll om man misslyckas eller lyckas. För att om man inte gör det så kommer man inte någon vart. För att det gjorde inte jag. I slutet så var det jag som blev sårad