Svensk i Malmö

Jag vill gärna vara anonym med tanke på vad som kan hända om någon får reda på vad jag skriver här.

Som en svensk i Malmö är det ett rent helvete, varje dag känns det som att jag skickats till helvetet och tillbaka. Varje j*vla dag får man höra skällsord som ”jävla svenne”, ”din äckliga svennehora”, ”vi blattar ska ta över ditt fattiga swedialand” etc.

Jag vågar inte gå ensam på gatorna i Malmö längre. Flera gånger har jag blivit utsatt för skällsord eller blivit antastad av invandrare. Jag tror inte att denna text kommer att publiceras eftersom jag yttrar mig om invandrare och i dagens Sverige är det strikt förbjudet att yttra sig dåligt om invandrare.

Jag vill flytta långt ifrån Malmö och långt ifrån Sverige där jag slipper att bli kränkt över att vara svensk, i mitt eget land. Malmö är en farlig stad om du inte är rätt person. Rätt person innebär att du ingår i ett gäng som skyddar din rygg eller är en kriminell person och har blivit respekterad för att du är kriminell i rädsla av att du ska skada dem.Det finns stunder då jag önskar att jag inte vore svensk, i hopp om att bli respekterad och behandlad lika bra som icke-svenskar.

Jag är rädd för att någonting hemskt ska hända när jag är på väg hem från en vän klockan 22:00 på kvällen. Jag vågar inte längre gå ensam på kvällarna. När jag blivit antastad utav invandrare (jag säger inte att alla invandrare i Malmö Stad är ociviliserade, jag har många vänner som är just invandrare och är underbara personer som inte förtjänar att dras över denna kam om att invandrare är dåliga personer) så har det till och med hänt kl 12:00 på dagen. Jag vill kunna gå ensam tjej utan att bli utsatt för någonting. Jag vill kunna gå FRITT och inte behöva oroa mig! Självklart finns det dåliga svenskar dock har en annan svensk aldrig gjort någonting ont mot mig, kanske mot andra men det är JAG som skriver denna text.

I skolor behandlar lärare invandrare med bättre respekt än svenskar för att lärarna tror att invandrarna annars blir kränkta om lärarna är snälla även mot oss svenskar.