Slutet gott, allting gott. Eller?

Bortsett från allt dåligt som har hänt och hur tråkigt jag än haft det så har jag det väldigt bra, i Malmö och på skolan. Jag har vänner som jag älskar och jag vet att de älskar mig, vi är en familj. Jag har folk jag kan prata med, starta en ordväxling med utan att det blir ett bråk på riktigt, och lärare som är roliga och lär oss bra saker på rätt sätt. Jag är lycklig för det.

Alla morgnar börjar nästan alltid likadant. Jag kliver upp 5.30 för att jag sedan måste ta bussen 7.10. Om jag inte är hemma hos min far som bor i Trelleborg, då får jag åka ännu tidigare.
Ibland är det till och med bilköer på motorvägen, visst det kan vara skönt att man sova någon minut extra på bussen, om man har turen att få sitta ner under resan överhuvudtaget.
För att jag inte ska missa min nästa buss så måste jag springa, allt vad jag orkar, genom hela Södervärn, men det gör jag aldrig, jag är för lat.

Jag måste säga att jag har varit med om jättemycket olika saker under bara det första året här på gymnasiet. Jaktgevär på skolans tak, någon hittade ett handvapen inne på grannskolan.
I somras blev en av mina bästa vänner misshandlad framför mina och massa andra kompisars ögon, utan att vi hann reagera. Det har till och med ryktas om mordhot, men det behöver jag inte gå in på för jag inte med det att göra.

Förr tyckte jag nästan att dagarna var lite tråkiga, när jag gick på grundskolan, att det aldrig hände något, någonsin. Så hände allting på samma gång, det var nästan för mycket.
Jag kommer ihåg vad jag och mina vänner kände och tänkte när vi fick ett sms av vår rektor om att de hittat vapen på taket. Vi var rädda, vi vågade knappt gå ut den första veckan för att vi var rädda att någon skulle skjuta oss.

När jag äntligen kommit fram till skolan så är det dags för lektionerna. Lycklig som jag är så varierar mina lektioner från dag till dag. Vissa dagar har jag de teoretiska lektionerna som svenska, engelska och matte. Andra dagar så har jag mina älskade musiklektioner som till exempel gitarr- och sånglektionerna och ensemblerna, jag är inte inte direkt någon pluggmänniska så dessa lektioner är mer än guld värda!

Som jag sa så har jag allt jag behöver, nya vänner och gamla vänner från den tråkiga skoltiden.
Familjer och bra lärare och en skola som jag trivs i. Jag är lycklig. Jättelycklig.