Min berättelse om att följa med en okänd man, 12 år äldre än mig själv hem

Det hela började när min kompis sa åt mig att bli medlem på en chattsida på internet Jag förstod inte konsekvenserna så liten som jag var, men bestämde mig för att ge det ett försök. Jag var bara 16 år, men på sidan utspelade jag mig vara 18 år. Jag la upp utmanande bilder. Bilder som man inte borde se på en 16åring. Jag fick många kommentarer och många nya personer som skrev. Jag kände mig populär. Bekräftelsen av att veta att man är populär förhöjde mitt självförtroende. Jag som aldrig haft någon riktig killkompis kände ljuset för framtiden. Fast nu börjar hela historien på allvar.

Ut av alla 1000-tals besökare jag fick utmärke sig en kille. Jag berättade klart och tydligt för honom att jag inte var 18 år utan bara 16 och han tyckte inte att det var några problem för att träffas trots ålderskillnaden. Då undrar ju du som läser hur gammal han var. Han var 29 år. Jag kunde inte se den stora ålderskillnaden utan jag såg bara en sak framför mig. Det enda jag tänkte på var att förlora oskulden. Innan jag kände att grupptrycket var för hårt för att inte känna ångest. Jag ville inte utmärka mig som den festande oskulden som hånglar med killar, men aldrig varit med om något sexuellt.

Vi bestämde oss för att träffas. Korkad som jag var, åkte jag iväg en kall natt i december till Malmö, ljög för mina föräldrar vart jag skulle. Kylan kändes som knivar på mina smala strumpbyxor och ben. Det var bäckmörkt ute och gatlyckorna blinkade längs gatan. Jag hoppade av bussen och väntade på busshållsplatsen han sa jag skulle hoppa av på. Utan att få hans Facebook och bara chattat med honom via internet och litat på att det var han på sina upplagda bilder träffade jag honom. Ensam. Han kommer gåendes mot mig. Lång,blont hår. Jag tyckte han var snyggare i verkligheten, men jag var ändå nervös. Jag var så ung och så oerfaren. Jag hängde med han upp till hans lägenhet. Klockan var sent på kvällen. Vi satte oss i hans soffa och Han hämtade en vinbox. Sedan började han hälla upp glas efter glas efter glas till mig. Nu i efterhand förstår jag vad han ville göra med mig. Han ville supa mig full och sedan ha sex med mig. Innerst inne tror jag att både visste vad vi va ute efter, men vi sa inget om det till varandra. När jag kände mig vinglig, blev jag också tvungen att gå på toa. Trots alkoholen i min kropp var jag ändå nervös. När jag öppnade toalettdörren stod han bakom den. Han tog tag i mig och puttade ner mig på hans säng i rummet intill. Han började kyssa mig hetsigt och jag förstod vad han ville göra. Hans kompisar skulle komma några minuter senare. Jag kände mig alldeles för nervös för att ha sex. Jag försökte få det så perfekt som möjligt. Så som jag haft i mina tankar. Jag ville ha musik i bakgrunden, jag ville ha stearinljus tända, men inga mina krav blev uppfyllda. Jag sa tillslut att jag inte kunde. Jag kände mig alldeles för stressad. Han förstod och undertiden hans polare var där, kändes hela siturationen pinsam. Jag umgicks med män i 30års åldern när jag själv bara var 16 år. Än idag förstår jag inte hur jag kunde. Hur jag kunde ta riskerna. När hans vänner gått, försökte han igen. Jag tänkte att det är nu eller aldrig som jag ska göra det. Den ända tanken i huvudet var att jag skulle klara av det.

Sexet var precis som jag hade föreställt mig. Det gjorde ont och än idag kan jag föreställa mig hur ond smärtan var som jag kände. Han visste inte att jag var oskuld. Jag sa att jag legat med andra innan för att han skulle vilja ha mig och acceptera mig. För vem vill ha en oerfaren 16åring?

Trots att han märkte hur dålig jag var, ville han ändå ha mig och idag några år senare har vi ibland fortfarande kontakt. Han var trots allt killen jag förlorade oskulden med utan hans medvetande. Dagen efter kunde jag knappt gå och mina nya vita trosor hade blodfläckar överallt. Äntligen hade jag någonting att dela med mig av när mina andra vänner snackar om sex! Då kan ju jag också snacka om sex, tänkte jag. För nu är även jag en i mängden.