En flickas värsta mardröm

Jag ska berätta något som många bara kan drömma om.

Det var en gång en tjej som hade en tuff uppväxt. Hon blev slagen av sin mamma och hennes pappa var missbrukare. Hon var väldigt utsatt i skolan både av lärare och elever på grund av sin dyslexi. Men trots detta hade hon en glädje och en inre styrka, hon var väldigt utåtriktad och förstod i tidig ålder att detta hon levde i var inte bra… så hon vände sig utåt.

Det gick en tid. Hon och hennes familj fick hjälp av socialen, som remitterade familjen till olika terapeutiska behandlingar. Men så var det en dag då socialen sa att de tyckte att hennes familj var färdigbehandlad. Hon började säga ifrån om att hon inte kände sig färdig och att hon hade inte fått tillräckligt med kunskap för att stå på egna ben. Socialen ville först inte hjälpa henne och hennes familj med men efter mycket om och men familjens socialsekreterare sa vid mötet:
– Din familj ska inte gå mer men du ska få gå i en ungdomsgrupp där du ska få se att det är inte bara är du som har det jobbigt utan att det finns andra med.Hon fick ändå nöja sig med det. Men hon försökte få dem till att ändra sig, så att de andra i hennes familj skulle kunna fortsätta med terapin.

Så nu var det dags för henne att börja på ungdomsgruppen. Det var så klart nervöst för henne så som det är för de flesta när de är i nya situationer. När hon var där träffade hon en kille som var väldigt stilig. Han var runt 175 lång och hade svart hår och bruna ögon. Det typiska utseende för en filippinier. Han var dessutom smal och väldigt vältränad. När han kom in i rummet stannade han till när han såg henne, de tittade på varandra och när han tog i hennes hand för att hälsa stannade hela världen… de bara tittade på varandra och log, de sa ingenting de bara log mot varandra. Tillslut när läraren hostade till lite diskret kom dom ut ur sin kärlekskoma och de gick och satte sig. Det var kärlek vid första ögonkastet. Allt var frid och fröjd och dom trivdes tillsammans även om hon bara var 13 år och han 15 år så var de som om de var lika gamla och hade levt tillsammans ett tag.

De blev tillsammans och allt var som rosa moln för dom. Han som älskade henne och ville dela sitt liv med henne, han började göra utveckling i sin terapi vilket han inte hade gjort på tre år men hon fick honom att ändra sig. Det såg även lärarna och föräldrarna. En av lärarna sa att:
-Vi måste utnyttja tillfället att hon kan förändra honom så att vi kan få honom till att klara sig själv.

När hon skulle fylla 14 år så ville han fira det på sitt eget lilla sätt med att ha sex med henne. Något även hon ville, men inte just då. Han ville inte vänta. Han ville det så mycket och sa:
– Om du gör detta så visar du att du älskar mig!

Kan ni fatta hon var precis fyllda 14 år, hennes liv hade ju inte ens börjat. Men efter mycket om och men gick hon med på det. Hon kom till honom det var en perfekt dag, solen sken, en typiskt varm vår dag. Han var helt fantastiskt ödmjuk och kärleksfull mot henne. Han visste ju om att hon var oskuld. Efter en mysig lunch som han hade gjort till henne, förde han upp henne på sitt rum och stängde dörren. Han kysste henne och tryckte henne upp mot väggen och sakta men säkert klädde av henne plagg efter plagg. Där han sen lyfte upp henne och la henne försiktigt i sängen… det var en perfekt första gången. Hon fick inte ont, det var bara en ren himmelsk färd. Men det roliga tog slut… Precis innan hon träffade honom så hade han råkat ut för en olycka. Olyckan bevittnades av ett par ungdomar som han senare blev vänner med. Men det visade sig att de var kriminella, så när de fick träffa hans tjej så började de psyka honom. Anledningen till psykningen var han plötsligt blev tvungen att inför sina nya vänner visa vem det var som bestämde.
Han var 16 år och de… som skulle föreställa hans vänner uppmanade honom till att skada sin tjej… Och han gjorde som dom sa. En dag ville hon inte ha sex och han började ändå klä av henne. Hon försökte kämpa emot och det enda han tjatade och sa var:
– Kom igen jag vill uppleva det vi hade innan, visa mig hur mycket du älskar mig, kom igen jag vill gör detta, gör det för min skull, vi behöver inte göra detta nästa gång…

Månaderna och åren gick och det blev bara värre och värre han började göra saker utan hennes samtycke och när hon började skrika tryckte han en kudde över hennes mun så hon inte fick fram ett ljud och sa:
– Tyst mina föräldrar kan höra, smärtan försvinner snart. Även om hon fattade att det var fel, det som hände, vände hon sig till vuxenvärlden men de vände henne ryggen. De sa:
– Har du pratat med honom om detta? Hon försökte flera gånger själv att göra slut med honom, men det är inte så lätt när man befinner sig i en situation där man är tillsammans med en kriminell person. Men när hon var nästan fyllda 15 år och fortfarande inte kommit ut ur det tog hon saken i egna händer och ledde honom hem till sig och öppnade fönster lite så grannarna skulle höra. Hon hade förberett allt, hur mycket hon skulle säga nej och allt.

Han kom och det hela började. Hon började snällt men bestämt att säga nej, men när han inte lyssnade började hon mer och bestämt att skrika nej, låt mig vara. Hon gjorde allt utom att slå honom men när det hela var över tog hon hans sperma och placerade det på sina underkläder. Hon vände sig till socialen och sa till att hon skulle gå till polisen… Då blev det fart på dem. De gjorde en egen undersökning och kom fram till att flickan inte hade tillräckligt med bevis… Kan ni tänka er en flicka som inte ens var byxmyndig. Får höra av socialen att hon inte hade tillräckligt med bevis fast hon var under 15 år och förövaren 17 år. Samtidigt hade hon hans dna. Dessutom var det vänner i hennes omgivning som hade hört när han i ett telefonsamtal med sin kompis, samtidigt som flickvännen satt bredvid, sagt:
– Haha jag våldtog min tjej idag.(sa han med ett hånfullt skratt). Så ännu en gång vände vuxenvärlden ryggen till igen.
Men till slut fick hon nog när hennes vän var otrogen med honom. Hon och hennes pojkvän möttes på ett café och PANG en smäll hörs.
Hon slog till honom. Efter tre års olycka kom hon äntligen ut ur garderoben. Hon sa:
– Rör aldrig mig igen… Hon gick ut från caféet, stolt med rak rygg, och struntade i vad alla tyckte som såg henne.
Så från det lägsta kom hon upp till ytan. Det tog tid men hon fixa det! Vad ni ska veta är att detta inte bara en vanlig berättelse det är en sann berättelse och det händer mer än bara här, så lyssna till era barn vad de har att säga och spring inte i förväg och vänd ryggen till. Trots allt är det inte var eller vad vi har i bagaget utan vad vi gör med bagaget. Trots allt är det våra barn som är framtiden.